Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vállalatunkról, hogy jutottunk el e mészkő termékekhez!

Vállalatunkról, hogy jutottunk el e mészkő termékekhez!

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy bemutassam vállalatunkat és filozófiánkat!

Cégünk 2012. szeptember 06-án alakult, fő tevékenysége az idei év közepéig hidegburkolás volt. A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy az évek alatt megszerzett tudást átültetik a kivitelezői tevékenységről a kereskedelembe és kifejezetten a természetes kő és azon belül is a mészkő termékek értékesítésére.

Természetesen a kivitelezés továbbiakban is a tevékenységi körök között marad, így a gyártó kiválasztásánál elsődleges szempont a minőség volt (mivel burkolunk is saját mészkő termékeinkkel) nagyon fontos a megbízható és folyamatos magas minőség!

Jelenleg építés alatt van egy egyedi termékek gyártására alkalmas üzem (kb. 2 hónap múlva), amikor elkészült és beüzemeljük a gépeket, tulajdonképpen bármilyen terméket le tudunk egyedi méretben gyártani természetes kőből.

 

Addig is magas minőségben szolgáljuk ki vásárlóinkat nem egyedi gyártású mészkő termékeinkkel, ennek egyik eleme, hogy ingyenes termékmintákat biztosítunk (csak a szállítási költséget kell ki fizetni) azt is csak azért mert meggyőződésem, hogy a teljesen ingyen kapott terméknek nincsen semmilyen értéke a vásárlók számára. Ha valaki a saját otthonában, azon a falfelületen és környezetben tudja kiválasztani a falburkoló színét, az szerintem egy komoly hozzáadott érték a szolgáltatásban!

 

Hiszek abban, hogy a termékeinket és bármilyen mészkő terméket lehet értékesíteni webáruházon keresztül!

Mire alapozom?

Következő bejegyzésekben leírom!

 

Klauser Róbert

értékesítési vezető

MSON Hidegburkoló Kft.

Keresés