Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogy kerül a mészkő burkolat egy webáruházba?

Hogy kerül a mészkő burkolat egy webáruházba?

Hogy kerül a mészkő burkolat egy webáruházba?

Szerintem megfelelő szolgáltatással a mészkő burkolat is eladható weben!

Mire alapozom? Olvasd el!

Sziasztok!

 

Ahogy ígértem kicsit írok arról a gondolatomról, hogy miért most van itt az ideje belevágni az építőiparos webáruház bevezetésének.

Gondolom Ti is hallottatok és lehet, hogy valljátok is azt a nézetet, hogy vannak termékek, amit nem lehet weben értékesíteni, mert az emberek megszeretnék fogni, kézben szeretnék tartani mielőtt megvásárolják. Minél nagyobb értékű termékekről beszélünk, annál elterjedtebb ez a nézet!

Persze ez nem igaz egy tv-re, pedig akár milliós értékről is beszélhetünk!!!

A vásárlási szándék és a vásárlás között eltelt időszakban (vagy is a döntési időszakban), a vásárlók a lehető legtöbb adatot szeretnének megtudni a kiválasztott termékről. Pont a híradástechnikai termékek azok, amiknél termékleírással el lehet érni, viszonylag könnyen az adatok átadását!

De akkor mi a helyzet a szerintem legkényesebb termékekkel, a RUHÁZATTAL? Azt mondják, hogy nem olyan nagy érték, ezért mérlegelnek a vásárlók, és a befektettet összeg mértéke miatt nem olyan nagy a rizikó!

Szerintem ez nem igaz. Amiért a ruházati termékek online értékesítése nagy ütemben fejlődik az az, hogy az ember vizuális lény, egy jó kép egy modellen és már szeretnénk is megvenni! A boltban ezt nem tudják (bár próbálják) bemutatni annyi képen, mint egy webáruházban!

Meg is érkeztünk szerintem a lényeges ponthoz, ha kívánatos képekkel (saját munka és nem máshonan letöltve) eljutunk mi emberek a rendeléshez!

Valamint a visszavásárlási garancia is elég nyomos érv arra, hogy akár falburkolatot is megrendeljünk egy számunkra hiteles webáruházból!

A HITELES szó, ami meghatározza egy webáruháznál a forgalom mértékét, illetve a rendelés mögött lévő szolgáltatás milyensége (ügyfélszolgálat)!

Ezeknél a Blog bejegyzéseknél a saját gondolataimat írom le, ezért majd kicsit ugrálok a témák között (éppen miről lesz kedvem írni)!

Következő alkalommal: 2019 burkolat trendek. Hol foglal helyet a mészkő!

Üdv.

 

Klauser Róbert

MSON Hidegburkoló Kft.

értékesítési vezető

Keresés